Werken bij VVM/KVM

Kom werken in een gedreven team!

VVM en KVM zijn altijd op zoek naar nieuwe machinisten voor de verreikers en torenkranen. Je komt terecht in een hecht en gezellig team dat van aanpakken weet. Evert Maassen, de eigenaar van VVM en KVM is trots op zijn team en wil dit graag uitbreiden. We hebben volop werk voor jou op de mooiste bouwprojecten door heel Nederland!

 • Kraanmachinist

  Fulltime

  Ben jij geïnteresseerd om machinist te worden bij VVM maar twijfel je? Kom dan eens langs om te kijken of je je draai kunt vinden in één van onze torenkranen!

  Wat je er voor terug krijgt?
  Goed materieel, een uitstekend loon en mooie projecten!

  Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Vul het sollicitatieformulier in of bel/app naar Herman Kroneman op 06 – 129 62 576.

  Gewoon langskomen en de mogelijkheden bespreken tijdens een bak koffie kan natuurlijk ook. Neem contact met ons op en maak vandaag nog een afspraak!

  Solliciteren
 • Verreikermachinist

  Fulltime

  Bij VVM Verreikerverhuur Maassen zoeken we een verreikermachinist die kan hijsen als de beste! Goede stuurmanskunsten zijn trouwens ook belangrijk.

  Wat je er voor terug krijgt?
  Goed materieel, een uitstekend loon en mooie projecten; wat wil je nog meer?

  Vul het sollicitatieformulier in of bel/app naar Herman Kroneman op 06 – 129 62 576.

  Solliciteren

VVM'ERS AAN HET WOORD

Gert

"Werken met kranen en machines, dat heb ik altijd mooi gevonden. Dan zit je goed bij VVM. Evert is een goede werkgever. Hij houdt van doorgroeien en doorpakken. Je sukkelt hier zeker niet in slaap door de jaren heen. Ik heb hier de kans gekregen om door te groeien. Ik ben begonnen op de verreiker, maar zit inmiddels op de torenkraan."

Mark

"Ik was hiervoor vrachtwagenmonteur, maar wilde niet meer de hele dag binnen zitten. Als verreiker machinist bij VVM is iedere dag anders. Je komt overal, hebt steeds contact met andere mensen en je heft iedere dag andere materialen. Het loon is goed, net als de sfeer in het bedrijf. Iedereen helpt elkaar, ik ben dus dik tevreden!"

Sollicitatieformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op!

  Upload hier je CV:

  Kom gerust eens langs om te kijken of jij je draai kunt vinden bij ons in de verreiker of torenkraan!

  Neem contact op met Herman