Werken bij VVM/KVM

Kom hijsen bij VVM/KVM

Onze torenkranen en verreikers worden dagelijks ingezet bij prachtige en gevarieerde projecten in heel Nederland. Iedere kraan en verreiker wordt bemand door een vaste machinist die z’n machine in de vingers heeft en weet hoe hij de mensen op de bouw blij kan maken. Kom jij werken in ons gedreven team? Kom binnenkort eens op gesprek en ontdek de mogelijkheden!

 • Verreikermachinist

  Fulltime

  VVM verhuurt verreikers met machinist. Kom jij werken bij VVM als verreikermachinist?

  Je functie in het kort:

  • Werken met goed materieel: we werken met roterende, starre en elektrische verreikers die goed worden onderhouden.
  • Je wordt ingezet bij gevarieerde projecten: in de dak- en wandbeplating maar ook bij asbestsaneringen en beton-, weg- en waterbouw.
  • Naast het mooie werk is werken bij VVM ook vooral leuk: zo hebben we leuke en originele teamuitjes, houden we van gezelligheid en is alles op-en-top geregeld.

  Wil jij verreiker machinist worden? Kom snel een keer een langs om de mogelijkheden te bespreken. Bel of app René Bouwman (06 – 129 62 576) om een afspraak te maken of vul het sollicitatieformulier in.

  Formulier invullen
 • Kraanmachinist

  Fulltime

  KVM is een afzonderlijke tak binnen ons bedrijf. Binnen dit onderdeel verhuren we torenkranen met machinist. Kom jij werken als torenkraanmachinist bij KVM?

  Je functie in het kort:

  • Jouw kraan is jouw trots: veelal begin je op een kleinere kraan (bijvoorbeeld een 33 meter). Je krijgt altijd de kans om verder door te groeien.
  • Je wordt ingezet bij gevarieerde projecten: in de dak- en wandbeplating maar ook bij asbestsaneringen en beton-, weg- en waterbouw.
  • Naast het mooie werk is werken bij KVM ook vooral leuk: zo hebben we leuke en originele teamuitjes, houden we van gezelligheid en is alles op-en-top geregeld.

  Wil jij kraanmachinist worden? Kom snel een keer een langs om de mogelijkheden te bespreken. Bel of app René Bouwman (06 – 129 62 576) om een afspraak te maken of vul het sollicitatieformulier in.

  Formulier invullen
 • (Leerling) monteur

  Fulltime

  Ben jij een schoolverlater tussen de 16 en 18 jaar of kies je voor een werken/leren-traject? Kom werken bij VVM als (leerling)monteur en groei door naar machinist.

  Dit vinden we belangrijk:

  • Je hebt interesse in machines en gevoel voor hydrauliek.
  • Je wilt graag het vak van machinist leren. Bij VVM leiden we je op tot een vakbekwame machinist.

   

  Wil jij monteur worden bij VVM? Kom snel een keer een langs om de mogelijkheden te bespreken. Bel of app René Bouwman (06 – 129 62 576) om een afspraak te maken of vul het sollicitatieformulier in.

  Formulier invullen

VVM'ERS AAN HET WOORD

"Werken met kranen en machines, dat heb ik altijd mooi gevonden. Dan zit je goed bij VVM. Evert is een goede werkgever. Hij houdt van doorgroeien en doorpakken. Je sukkelt hier zeker niet in slaap door de jaren heen. Ik heb hier de kans gekregen om door te groeien. Ik ben begonnen op de verreiker, maar zit inmiddels op de torenkraan."

Mark

"Ik was hiervoor vrachtwagenmonteur, maar wilde niet meer de hele dag binnen zitten. Als verreiker machinist bij VVM is iedere dag anders. Je komt overal, hebt steeds contact met andere mensen en je heft iedere dag andere materialen. Het loon is goed, net als de sfeer in het bedrijf. Iedereen helpt elkaar, ik ben dus dik tevreden!"

Sollicitatieformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op!

  Upload hier je CV:

  Kom gerust eens langs om te kijken of jij je draai kunt vinden bij ons in de verreiker of torenkraan!

  Neem contact op met Herman