Werken bij VVM/KVM

Kom hijsen bij VVM/KVM

Onze torenkranen en verreikers worden dagelijks ingezet bij prachtige en gevarieerde projecten in heel Nederland. Iedere kraan en verreiker wordt bemand door een vaste machinist die z’n machine in de vingers heeft en weet hoe hij de mensen op de bouw blij kan maken. Kom jij werken in ons gedreven team? Kom binnenkort eens op gesprek en ontdek de mogelijkheden!

VVM'ERS AAN HET WOORD

"Werken met kranen en machines, dat heb ik altijd mooi gevonden. Dan zit je goed bij VVM. Evert is een goede werkgever. Hij houdt van doorgroeien en doorpakken. Je sukkelt hier zeker niet in slaap door de jaren heen. Ik heb hier de kans gekregen om door te groeien. Ik ben begonnen op de verreiker, maar zit inmiddels op de torenkraan."

Mark

"Ik was hiervoor vrachtwagenmonteur, maar wilde niet meer de hele dag binnen zitten. Als verreiker machinist bij VVM is iedere dag anders. Je komt overal, hebt steeds contact met andere mensen en je heft iedere dag andere materialen. Het loon is goed, net als de sfeer in het bedrijf. Iedereen helpt elkaar, ik ben dus dik tevreden!"

Kom gerust eens langs om te kijken of jij je draai kunt vinden bij ons in de verreiker of torenkraan!

Neem contact op met Herman