Referenties


Martijn Jansen
Hardeman van Harten

‘De machinisten van VVM hebben dezelfde mentaliteit als onze medewerkers’

“Dagelijks huren wij meerdere verreikers en soms ook torenkranen bij VVM. De machinisten van VVM hebben dezelfde mentaliteit als onze medewerkers. Ze werken hard en gaan pas naar huis als de klus klaar is. VVM is bovendien heel flexibel. Als ik aan het einde van de dag bel dat ik morgen toch een extra verreiker nodig heb, krijgen ze dat altijd voor elkaar!”

Eric Hergaarden
Preton Bouwsystemen

‘VVM ontzorgt mij met kranen’

“Vroeger regelde is mijn kranen bij verschillende verhuurbedrijven, nu zorgt VVm dat ik op elke klus de juiste torenkraan heb. Dat scheelt mij veel tijd en regelwerk. Eigenlijk is Herman Kroneman mijn externe planner. VVM is heel flexibel. Als ik over een paar dagen een 70-tonner nodig heb, weet ik dat ze dat regelen. De machinisten van VVM die kunnen draaien, het zijn echt aanpakkers. Dat past ons wel!”

Teus van Middendorp
Middendorp Montage

‘De jongens van VVM & AVM halen altijd de planning’

“Middendorp Montage renoveert dagelijks daken van stallen, loodsen en bedrijfspanden. We regelen het hele proces voor de klant, waarbij we AVM inschakelen voor het saneren van het asbest en VVM voor het bijstaan met de verreikers.”

“We werken graag met AVM & VVM samen vanwege de korte lijnen en no-nonsense mentaliteit. Ze hebben goede saneerders, die sneller werken dan gemiddeld. Dat komt ook doordat ze al het materieel goed voor elkaar hebben.”

“Onlangs hebben we samen een fabriek van AkzoNobel gerenoveerd. ‘s Ochtends ging het dak eraf, ‘s middags brachten wij de nieuwe platen aan. Dat lukt alleen als je goed op elkaar ingespeeld bent. Met AVM & VVM durven we dat aan. Zij halen altijd de planning. Als het niet linksom is, dan wel rechtsom. Daar kan je van op aan.”

Benieuwd naar wat we voor deze opdrachtgevers hebben gedaan?

Bekijk onze projecten