Accessoires

Evenaar

Met een evenaar worden ketting uit elkaar gehouden. De last beschadigt dan minder snel. Een evenaar wordt vooral gebruikt bij het plaatsen van o.a. scharnierkappen van woningen.

Blokkenklem

Een blokkenklem wordt gebruikt voor het bevoorraden blokken in bouwputten. Onze blokkenklem heeft een capaciteit van 1.500 kg en is voorzien van een speciaal veiligheidsnet.

Pallethaak 2 ton

Pallethaken zijn ideaal wanneer er dakpannen, cellenbetonblokken of panelen naar boven moeten. We hebben pallethaken met een capaciteit van 2.000 kg en 3.000 kg.

Werkbak verreiker

Dit noemen we ook wel de manbak. Deze werkbak is 4 meter breed, 2 meter diep en heeft een capaciteit van 1.000 kg. De werkbak wordt niet los verhuurd.

Hulotang

De hulotang wordt gebruikt om gevelstenen op te pakken en de steiger te zetten. Er passen ongeveer 400 gevelstenen op de tang. Deze zesvoetse tang is voorzien van een speciaal beschermzeil.

Kubel

De kubel heeft een glijgloot die je aan de steiger kunt hangen. De betonkubel met onderlossing heeft een capaciteit van 600 liter

Kantelbak

De vaste lepels horen bij de standaarduitrusting van onze verreikers. Daarnaast kunnen we dit aanvullen met lange lepels, die een lengte hebben van 2,1 meter en een capaciteit van 2.000 kg, en een breed lepelbord. Dit bord is 3 meter breed en heeft ook een maximale capaciteit van 2.000 kg.

Grondbak

De grondbak wordt voornamelijk gebruikt voor het aanvullen van terrein of het vlak maken van de bouwplaats. Ook deze bak wordt veel gebruikt voor het leegmaken van steigers. Onze grondbak heeft een capaciteit van 1.000 liter.

Palletvorken / vaste lepels

De vaste lepels horen bij de standaarduitrusting van onze verreikers. Daarnaast kunnen we dit aanvullen met lange lepels, die een lengte hebben van 2,1 meter en een capaciteit van 2.000 kg, en een breed lepelbord. Dit bord is 3 meter breed en heeft ook een maximale capaciteit van 2.000 kg.

Lier PT 2000

Deze jib lier heeft een hijscapaciteit van 2.000 kg en beschikt over een kabel van 50 meter. Deze lier is uitermate geschikt voor het leggen van sandwichpanelen of het plaatsen van diverse constructies.

P6000 jib

Deze korte jib heeft een hijsvermogen van 6.000 kg en wordt veelal gebruikt voor het zetten van Prefab betonelementen.

Afvalcontainer

Met deze container kun je afval en puin van de verdiepingsvloer met de verreiker naar beneden draaien. De bak is uitgerust met aan beide zijden lepelgaten zodat de container ook zonder hijsketting verplaatst kan worden. Deze bak heeft een capaciteit van 3m3.

Romaster

De romaster kan volledig om zijn eigen as draaien en kan gecombineerd worden met verticaal en horizontaal bewegen. De romaster is ideaal op bouwplaatsen met beperkte ruimte. De hefcapaciteit bedraagt 2.500 kg.

Vloerenklem groot

Uitschuifbare vloerenklem max last 4 ton.

Vloerenklem klein

Max. last 3 ton.

Pallethaak 3 ton

Pallethaken zijn ideaal voor dak en wandbeplating. We hebben pallethaken met een capaciteit van 2.000 kg en 3.000 kg.

Gevelsteen pallethaak 1 ton

De gevelsteenpallethaak is voor het hijsen van gevelstenen, de korte vorken hebben de precieze afmeting van 420mm en zijn speciaal afgestemd op de diepte van de pallets gevelstenen.
De inwendige hoogte van de pallethaak is afgestemd op de maximale hoogte van een pallet gevelstenen.

Heb je vragen of wil je accessoires huren? Je weet ons te vinden!

Neem contact op met René